Search results for "Sam Neill"
The Vow (2012)

The Vow (2012)

The Vow (2012)
IMDb: 6.8
104 min

Një çift i sapomartuar shijon dashurinë e tij, deri kur një aksident e vë në komë vajzën, e cila kur zgjohet nuk mban mend asgjë dhe bashkëshorti i saj ri-mundohet…

Country: 
Genre: Drama, Romance