Search results for "Santiago Cabrera"
Ema (2019)

Ema (2019)

Ema (2019)
IMDb: 6.8
107 min

Pas një aksidenti që trondit jetën familjare të saj, Ema një balerinë rreggaeton-i, niset në një odise në çlirim të vetvetes. Një dramë e ndezur rreth artit, dëshirës dhe familjes…

Country: 
Genre: Drama