Search results for "Santino Fontana"
Impossible Monsters (2019)

Impossible Monsters (2019)

Impossible Monsters (2019)
IMDb: 6.2
84 min

Një profesor ambicioz e gjen veten të kapur në vrasjen e një prej vullnetarëve të tijnë projektin për studimin e gjumit dhe maktheve.Realiteti dhe makthet do të ngatërrohen duke e…

Country: 
Genre: Thriller