Search results for "Saoirse Ronan"
Little Women (2019)

Little Women (2019)

Little Women (2019)
IMDb: 7.6
134 min

Xho March reflekton dhe kujton jetën e saj duke treguar historinë e dashur të motrave March. 4 motra të cilat duan ta jetojnë jetën e tyre sipas mënyrës se vet.

Country: 
Genre: Drama, Romance