Search results for "Will Smith"
Spies in Disguise (2019)

Spies in Disguise (2019)

Spies in Disguise (2019)
IMDb: 6.8
102 min

Super spiuni Lance Sterling (Will Smith) dhe shkencëtari Walter Beckett (Tom Holland) janë pothuajse të kundërt. Walteri është i qetë, i lezetshëm dhe i butë. Lance është … e kundërta….

Country: 
Bad Boys for Life (2020)

Bad Boys for Life (2020)

Bad Boys for Life (2020)
IMDb: 7.3
124 min

Markus Bërnet tashmë është një inspektor policie ndërsa Majk Lauri po përjeton krizën e moshës se mesme. Miqësia e tyre do të vihet në provë pasi Majk kërkon hakmarrje për…

Country: 
HDRip Gemini Man (2019)

Gemini Man (2019)

Gemini Man (2019)
HDRip
IMDb: 5.7
117 min

Një vrasës profesionist përballet me një klon më të ri të vetes.

Country: 
Genre: Action, Drama