Search results for "William Fichtner"
The Perfect Storm (2000)

The Perfect Storm (2000)

The Perfect Storm (2000)
IMDb: 6.4
130 min

Një stuhi e pazakontë intensive zë në grackë disa peshkatar tregtar të pavetëdijshëm dhe i vendos ata në rrezik vdekjeprurës.

Country: 
Armageddon

Armageddon

Armageddon
IMDb: 6.7
151 min

Pasi një asteroid i është drejtuar tokës, për t’iu shmangur zhdukjes së njerëzimit, Një grup gërmuesish nafte mbidhen nga NASA dhe dërgohet në mision në hapsirë.

Country: 
Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)

Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)

Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)
IMDb: 5.7
90 min

Një grup i marinsav Amerikan mësojn indetitetin dhe objektin, se ku gjindet Osama bin Ladenit.

Country: 
Black Hawk Down (2001)

Black Hawk Down (2001)

Black Hawk Down (2001)
IMDb: 7.7
144 min

Frymëzuar nga ngjarjet e vërteta. 123 ushtar të zgjedhur amerikan do ti kapin 2 nënkolonel Somales, të cilët gjinden në një situate të rënd të luftës duke luftuar me shumë…

Country: 
Genre: Action, History, War