Search results for "William Sadler"
VFW (2019)

VFW (2019)

VFW (2019)
IMDb: 6.5
92 min

Disa veteranë lufte bëhen bashkë për të festuar ditëlindjen e njërit prej tyre. Gjërat marrin të tatëpjetën kur një vajzë hyn në bar dhe me vete mban “diçka”që i përket…

Country: 
Genre: Action, Thriller