Search results for "Yin Tao"
HD Police Story: Lockdown (2013)

Police Story: Lockdown (2013)

Police Story: Lockdown (2013)
HD
IMDb: 6.1
110 min

Një njeri i cili kerkon hakmarrje pasi ka qenë një kohë të gjatë në burg, merr si peng një oficer të policisë, vajzen e tij, dhe një grup tjerë pengjesh…

Country: