Search results for "Yoel Rozenkier"
Plan A (2021)

Plan A (2021)

Plan A (2021)
IMDb: 5.7
109 min

Në vitin 1945, një grup hebrenjsh të mbijetuar të holokaustit planifikuan të helmonin sistemin e ujit në Gjermani. Filmi tregon operacionin sekret të rrezikshëm dhe të guximshëm që u quajt…

Country: 
Genre: Thriller