Search results for "Yosuke Sugino"
Tokyo Revengers (2021)

Tokyo Revengers (2021)

Tokyo Revengers (2021)
IMDb: 7.2
120 min

Një dështak në moshë së mesme udhëton në kohë , në vitet e gjimnazit dhe për të shpëtuar dashurinë e jetës së tij nga fatkeqësia e së ardhmes, ai duhet…

Country: 
Genre: Action, Drama