Search results for "Yuka Itaya"
37 Seconds (2019)

37 Seconds (2019)

37 Seconds (2019)
IMDb: 7.4
115 min

Juma është një grua Japoneze, e cila vuan nga paraliza cerebrale. E ndarë mes detyrave të saj familjare dhe ëndrrës së saj të bëhet një artiste e librave komikë (manga),…

Country: 
Genre: Aziatik, Drama