Search results for "Yum Jung-ah"
Hit-and-Run Squad (2019)

Hit-and-Run Squad (2019)

Hit-and-Run Squad (2019)
IMDb: 5.4
133 min

Skuadra policore e aksidenteve i vihet pas një biznesmeni të ri, të fiksuar pas shpejtësisë dhe makinave, i cili ka lidhje korruptive me zyrtarë të lartë të politikës dhe rendit.

Country: 
Genre: Action, Aziatik, Crime