Search results for "Yuya Yagira"
Unforgiven (2013)

Unforgiven (2013)

Unforgiven (2013)
IMDb: 7.1
135 min

Ish-vrasësi i Shogunatit, Jubei Kamata, detyrohet të thyejë premtimin që i ka bërë gruas dhe të nxjerr edhe një herë shpatën e samurait për të ndihmuar një mik të vjetër.

Country: 
Genre: Action, Crime, Drama