Search results for "Yvan Attal"
Seberg (2019)

Seberg (2019)

Seberg (2019)
IMDb: 5.0
102 min

Frymëzuar nga ngjarje të vërteta në jetën e ikonës franceze, Jean Seberg. Në fund të viteve 1960, FBI e shënjestroi atë për shkak të përfshirjes së saj politike dhe romantike…

Country: 
Genre: Drama, Thriller