Search results for "Zahia Dehar"
An Easy Girl a.k.a Une Fille Facile (2019) +18

An Easy Girl a.k.a Une Fille Facile (2019) +18

An Easy Girl a.k.a Une Fille Facile (2019) +18
IMDb: 5.6
92 min

Naima është 16 vjeç dhe jeton në Kanë. Ka zgjedhur verën për të vendosur se ç’do të bëjë me jetën e saj. Më pas, kushërira e saj Sofia, me stilin…

Country: 
Genre: Comedy, Drama