Search results for "Zazie Beetz"
The Harder They Fall (2021)

The Harder They Fall (2021)

The Harder They Fall (2021)
IMDb: 6.6
139 min

Një hajdut zbulon se armiku i tij lirohet nga burgu dhe ribashkon skuadrën e tij për tu hakmarrë ndaj tij.

Country: 
Genre: NETFLIX, Western
Seberg (2019)

Seberg (2019)

Seberg (2019)
IMDb: 5.0
102 min

Frymëzuar nga ngjarje të vërteta në jetën e ikonës franceze, Jean Seberg. Në fund të viteve 1960, FBI e shënjestroi atë për shkak të përfshirjes së saj politike dhe romantike…

Country: 
Genre: Drama, Thriller
Joker (2019)

Joker (2019)

Joker (2019)
IMDb: 8.7
122 min

Historia e origjinës së keqbërësit ikonik, siç nuk është treguar kurrë më parë në ekranin e madh të kinemasë. Një studim mbi karakterin e zymtë të Arthur Fleck, një personi…

Country: 
Genre: Crime, Drama, Thriller