Search results for "Zhang Jin"
Rise of the Legend (2014)

Rise of the Legend (2014)

Rise of the Legend (2014)
IMDb: 6.5
131 min

Nga fundi i Dinastisë Qing diku nga mesi i shekullit të 19-të, Guanzhou është i zhytur nga korrupsioni, varfëria dhe krimi. Banda e Tigrit të Zi që komandohet nga Mjeshtër…

Country: 
Genre: Action, Drama