Search results for "Zoë Bell"
QT8: The First Eight (2019)

QT8: The First Eight (2019)

QT8: The First Eight (2019)
IMDb: 7.3
103 min

Një dokumentar që flet mbi karrierën e mrekullueshme 21-vjeçare të regjisorit Kuentin Tarantino dhe që përfshin intervista me kolegë të ndryshëm të tij.

Country: 
Genre: Documentary