Search results for "Zoey Deutch"
Set It Up (2018)

Set It Up (2018)

Set It Up (2018)
IMDb: 6.5
105 min

Dy asistentë ekzekutivë të një korporate bëjnë një plan për të bërë bashkë dy shefat e tyre.

Country: 
Genre: Comedy, Romance
Zombieland: Double Tap (2019)

Zombieland: Double Tap (2019)

Zombieland: Double Tap (2019)
IMDb: 7.2
99 min

Columbus, Tallahassee, Wichita dhe Little Rock shkojnë në zemër të tokës amerikane ndërsa ndeshen kundër zombi evolucionare dhe kundër të mbijetuarve të tjerë. Sa vështirësi do të kalojë kjo familje…

Country: 
Genre: Action, Comedy, Horror