Search results for "Zsolt Anger"
Strangled (2016)

Strangled (2016)

Strangled (2016)
IMDb: 7.0
121 min

Bazuar në ngjarje të vërteta. (Filmi përmban skena të rënda vrasjesh dhe lakuriqësie) Ngjarjet, në trillerin psikologjik zhvillohen në Hungarinë provinciale të viteve ’60, kur një sërë vrasjesh të egra trondisin…

Country: 
Genre: Thriller