Search results for "Zuzanna Surowy"
The Occupation (2019) a.k.a My Name Is Sara

The Occupation (2019) a.k.a My Name Is Sara

The Occupation (2019) a.k.a My Name Is Sara
IMDb: 5.4
111 min

Sara është një çifute polake 13-vjeçare, e cila gjen strehim në shtëpinë e një fermeri dhe gruas së tij. Shumë shpejt, ajo mëson sekretet e errëta të martesës së tyre,…

Country: 
Genre: Drama, History