Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The 33 (2015)

Bazuar në një ngjarje të vërtetë ku një minierë ari dhe bakri zë brenda 33 minatorë të cilët mbijetojnë 69 ditë…