Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Battle at Lake Changjin (2021)

Filmi zhvillohet në sfondin e betejës së liqenit Çaxhinit në fushatën e dytë të luftës kundër Shteteve të Bashkuara dhe Koresë së Veriut dhe tregon historinë dramatike të trupave luftarake të Frontit Lindor të cilët me vullnet të çelikut dhe shpirt luftarak të guximshëm, përmbysur situatën e fushëbetejës, prestigjin ushtarak dhe kombëtar duke çuar në fitore.

Duration: 176 min

Release:

IMDb: 5.2