Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Girl in the Bathtub (2018)

Bazuar në misterin e jetës reale që rrethon vdekjen e Xhulia Law, një paralegale e re, trupi i së cilës u gjet në banesën e shefit dhe të dashurit të saj, një avokati të shquar në Findlandë. Ishte vrasje apo diçka më e ndërlikuar?