Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Many Saints of Newark (2021)

Dëshmoni krijimin e Toni Sopranos. Historia që zbulon anën njerëzore të Tonit, vështirësitë e tij dhe ndikimin që familja – veçanërisht xhaxhai i tij, Diki Moltisanti- kishte mbi të, duke u bërë bosi më ikonik i të gjitha kohërave.