Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Nameless Days (2022)

Në kufirin midis Shteteve të Bashkuara dhe Meksikës, një herë në 20 vjet, ka ditë që vendasit i quajnë pakohë. Në këtë kohë perënditë, të cilëve fisi i lashtë Aztek u bëri flijime, zbresin në tokë për të marrë shpirtrat e njerzve.