Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Phantom of the Open (2021)

Mauris Flitkroft, një ëndërrimtar dhe optimist i paepur, arriti të hynte në Kualifikimet e Kampionatit të Hapur Britanik të Golfit në 1976 dhe më pas shënoi raundin më të keq në historinë e Turneut, duke u bërë një hero populli.

Duration: 106 min

Release:

IMDb: 7.2