https://ninjastream.to/watch/bNPm3X8aLAKWe
Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Room (2019)

Në fillimet e jetës së tyre bashkë në një qytezë afër Nju Jorkut, një çift i ri zbulon një dhomë misterioze në shtëpinë e tyre, e cila mund t’iu plotësojë çdo dëshirë. Ata janë të kënaqur që përfitojnë në maksimum nga dhoma, derisa dëshirat fillojnë të dalin jashtë kontrollit dhe jo gjithçka është ashtu siç duket.