Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Story Of My Wife (2021) a.k.a. A feleségem története

Xhakob Störr, një kapiten deti, vë bast në një kafene me një mik, për t’u martuar me gruan e parë që hyn në vend. Dhe aty hyn Lizi…

Duration: 169 min

Release:

IMDb: 6.2