Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

The Worst Person in the World (2021) +18

Kronikat e katër viteve në jetën e Xhulit, një gruaje të re që lundron në ujërat e trazuara të jetës së saj të dashurisë dhe lufton për të gjetur rrugën e saj të karrierës, duke e bërë atë të shikojë realisht se kush është në të vërtetë.