Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Third Star (2010)

Xhejmsi dhe tre miqtë e tij më të ngushtë gjatë gjithë jetës shkojnë në një udhëtim të paparë në zonën mahnitëse bregdetare të Gjirit Barafundle në West Wales. Ajo që vijon është një aventurë prekëse dhe komike që ka të bëjë me miqësinë, heroizmin dhe dashurinë.

Duration: 92 min

Release:

IMDb: 7.3