" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

True to the Game 3 (2021)

Trologjia vazhdon në përfundimin e filmit ‘True 2’. Xhina zgjohet dhe zbulon se shpëtimtari i saj misterioz është Kadiri. Përpara se të jetojnë të lumtur, Xhina ka kohë 72 orë për tu kthyer në Filadelfia të shpëtojë Brian dhe gjyshe Gitin.