" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Turbo Cola (2022)

Kur të gjithë shokët e tij shkojnë në një festë natën e fundit,Ostini bën një turn shtesë në stacionin e gazit “Quality Mart” dhe i duhet të shikojë se çfarë do të thotë të mbarosh gjimnazin dhe të ngecësh në një qytet në mes të askundit. Ka vetëm një natë kohë për t’i bërë ëndrrat realitet dhe ligjërisht ose jo,ai do e bëjë.