Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Watcher (2022)

Një grua e re Amerikane shpërngulet me burrin e saj në Bukuresht dhe fillon të dyshojë se një i huaj që e shikon nga ndërtesa përballë dhe se mund të jetë një vrasës serial që u pret kokat grave.